ORGYD kindergroen - praktijk voor coaching, kindertherapie en opvoedondersteuning
U maakt zich zorgen over uw kind en wilt daar graag ondersteuning bij! U wilt uw kind weer vrolijk en lachend zien.
 
Werkwijze
Na aanmelding, op eigen initiatief of via doorverwijzing van huisarts/wijkteam/jeugdconsulent gemeente, volgt een intakegesprek met u. We praten dan over de problemen die uw kind ervaart. U krijgt van te voren een vragenlijst. Die nemen we dan ook door. We stellen dan  gezamenlijk vast, waar ik u en uw kind mee kan helpen.
 
Na het tekenen van een behandelovereenkomst en privacy document, wordt zo snel mogelijk gestart. Bij de therapie volgt na vijf sessies (van een uur) weer een gesprek met u om het resultaat te bespreken. We beslissen dan samen hoe we verder gaan.
 Ik werk vooral in de buitenruimte, maar een binnenruimte met verschillende spel- en methodieken  is ook aanwezig.

Systemisch werken betekent het gezin en andere belangrijke personen voor het kind bij de behandeling betrekken. Dat wil zeggen dat we ook gezamenlijke sessies uitvoeren. Dat is een werkwijze die ik veel toepas.

Privacy Als gevolg van de AVG, WGBO, de Wkkgz en de beroepscode moet een Privacy Document door ouders gezien en ondertekend worden. Daarover wordt tijdens het intakegesprek informatie gegeven.

 Waar werk ik Op dit moment werk ik voornamelijk in Gemeente Overbetuwe (speciale Apoule samenwerking), Lingewaard en Gemeente Arnhem. Ik werk samen met: AKJT, Equispecial,  JeugdThuiscoaches en Psyexperts

Kosten De kosten worden vergoed via de gemeente of via de aanvullende verzekering. Neem hierover contact op met de gemeente of uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over (gedeeltelijke) vergoeding voor uw therapie kosten kunt u ook kijken op www.vit-therapeuten.nl onder het kopje vergoeding zorgverzekeraar.

Opvoedondersteuning Hulp bij opvoedingsvragen kan ook gegeven worden. Ik verzorg tevens trainingen positief ouderschap, de natuur als opvoedcontext voor(groot)ouders.

Ouders die voor zichzelf als volwassene hulp zoeken, kan ik doorverwijzen naar andere collega´s.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint