ORGYD kindergroen - praktijk voor coaching, kindertherapie en opvoedondersteuning
U maakt zich zorgen over uw kind en wilt daar graag ondersteuning bij! U wilt uw kind weer vrolijk en lachend zien.
 
Werkwijze
Na aanmelding, op eigen initiatief of via doorverwijzing van huisarts/wijkteam/jeugdconsulent gemeente, volgt een intakegesprek met u. We praten dan over de problemen die uw kind ervaart. U krijgt van te voren een vragenlijst. Die nemen we dan ook door. We stellen dan  gezamenlijk vast, waar ik u en uw kind mee kan helpen.
 
Na het tekenen van een behandelovereenkomst, wordt zo snel mogelijk gestart. Bij de therapie volgt na vijf sessies (van een uur) weer een gesprek met u om het resultaat te bespreken. We beslissen dan samen hoe we verder gaan. Bij coaching en counseling wordt na drie gesprekken over de voortgang gesproken.

 Ik werk vooral in de buitenruimte, maar een binnenruimte met verschillende spel- en ontwikkelmogelijkheden is ook aanwezig.

Ik heb op dit moment nog via onderaannemerschap contracten met Gemeente Overbetuwe (speciale Apoule samenwerking), Lingewaard en Gemeente Arnhem. Het onderaannemerschap verloopt via Equispecial of Thuiscoaches. Ik ben bezig met de eigen aanmelding bij meerdere gemeenten in de omgeving van Arnhem.

De kosten worden vergoed via de gemeente of via de aanvullende verzekering. Neem hierover contact op met de gemeente of uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie over (gedeeltelijke) vergoeding voor uw therapie kosten kunt u ook kijken op www.vit-therapeuten.nl onder het kopje vergoeding zorgverzekeraar.

Hulp bij opvoedingsvragen kan ook gegeven worden. Ik verzorg ook trainingen positief ouderschap, de natuur als opvoedondersteuner (natuur (groot)ouders).

Ouders die voor zichzelf als volwassene hulp zoeken, verwijs ik graag door naar: Noor Kleiman van Oostrum http://www.mundus-ede.nl 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint