ORGYD kindergroen - praktijk voor coaching, kindertherapie en opvoedondersteuning
RSS

Recente posts

Enthousiast over werkwijze
Buiten spelen helpt kinderen
Gezondheidsvoordelen van buiten spelen
Kinderen hebben natuur nodig

Categorieën

kinderen en natuur
werkwijze therapie
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kinderen hebben natuur nodig

De blaadjes vallen. De natuur komt tot rust. Tijd om energie te verzamelen en nieuwe plannen te maken. Bij voorbeeld over hoe je samen met je kinderen vanaf nu meer kunt genieten van de natuur. Natuurervaringen opdoen is heel belangrijk voor kinderen. Of het nu bladeren rapen is voor de composthoop, vetbollen maken voor de vogels of door de plassen rennen. Ouders kunnen hun kinderen stimuleren naar buiten te gaan en te beleven wat de natuur te bieden heeft. Het boek Ga buiten spelen van Fiona Danks & Jo Schofield geeft mooie voorbeelden van spel- en ontdek mogelijkheden in de natuur.  Ook op de site Wildzoekers staan goede tips.
 
Naar buitengaan met je kinderen is in elk seizoen de moeite waard.

4 Reacties op Kinderen hebben natuur nodig:

Comments RSS
Sportwetten on woensdag 13 augustus 2014 2:02
Sie Wette a different 100 $ aus die Serie in Woche zwoelf da die , wie die Chancen gegen im Gegensatz zu gegenueber der Streifen fort sind sogar groesser besser ? Weit mehr wird nicht Superior .
Reageren op een reactie


telicando marafecco on vrijdag 21 november 2014 0:49
Die sehr huebsch mit zu beginnen Net Macher festgelegt Inspiration fuer diese Struktur und genau, wie dieser Unternehmen sollte Funktion . telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Reageren op een reactie


telicando marafecco on vrijdag 21 november 2014 3:22
Gerade merken nur ein wichtig wichtige Sache auf alles bis Dollar Gewinn ist in Ihrem / Konto dann die fett Ansprueche erstellt gebaut durch die Dienst Dienstleister gerade , dass genau. telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Reageren op een reactie


réplicas de relojes on zaterdag 29 november 2014 16:23
Sie am ehesten Jetzt wissen, wie viel Internet revolutioniert hat viele einzigartig Seiten von Leben , aber nirgends hat es hatte a groesser groessere Wirkung als in der Welt von Leichtathletik Wetten. réplicas de relojes http://www.replicarelojesrapido.com réplicas de relojes
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint