top of page

Yvon Schuler

Ik ben opgeleid als pedagoog (MSc./Drs.).

Ik heb als onderwijzeres in het basisonderwijs gewerkt en als trainer, coach en begeleider van kinderen veel ervaring opgedaan. In 2011 werd ik kindercoach en in 2013 rondde ik mijn opleiding als kindertherapeut af. Sinds 2009 bestaat mijn eigen praktijk ORGYD Kindergroen en werk ik als therapeut.

Ik geef therapie in een groene omgeving, omdat buiten aan het werk zijn extra ondersteuning geeft in het veranderproces. Maar ik heb ook een mooie binnenruimte (pipowagen) op Landerij de Park.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Integraal therapeuten (VIT registratienummer 443.13A), Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO registratienummer 8053) . 

Ik heb een SKJ registratie SKJ 10001577.

Ik ben ook aangesloten bij de BVECP voor ECP houders en de The European Associatief for Psychotherapy (EAP).

Mijn praktijk staat ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ licentienummer 103224R) en is aangesloten bij Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG). Ik ben ook lid van .

Ik ben aangesloten bij vakgenoten:

http://www.kjra.nl (KJRA (kinder- en jeugdpraktijken Regio Arnhem) http://www.wijkteamjeugdzorgoverbetuwe.nl

Ik werk samen met:

http://JeugdThuisCoach.nl (Jeugdhulp en systeembegeleiding)

U kunt mij bereiken via:

yvon.schuler@planet.nl info@orgyd.nl 0651231903

Rechten van het kind

Het is belangrijk aan te geven dat de verklaring van de rechten van het kind een belangrijk uitgangspunt is binnen de integratieve kindertherapie.

bottom of page